Thursday, August 2, 2012

Teppe

Jeg måtte til slutt krype til korset, for jeg kan hekle mye, men jeg kunne for 2 uker siden, ikke hekle bestemorsruter. Noe som jeg følte var tragisk, for det er ofte en ting folk lærer å lage raskt. Så, kikket gjennom oppskrifter på Dropsdesign for å finne noe enkelt og greit jeg kunne starte med, og fant ett nydelig babyteppe. I nydelige duse farger.
Jeg skulle egentlig ha fargene Natur, Babyrosa/lyserosa og lyng i Babyalpaca Silk, men de hadde ikke rosa fargen, så jeg tok en mer blåbær lillafarge i steden, som virkelig passet godt til.
Her ligger bilde av det ferdige produktet, mitt aller første teppe!


Dette var ett kjempe prosjekt å jobbe med, jeg koste meg stort! Er noe med det at du sitter å hekler flere små ruter, og det går kjempe raskt. Tror jeg brukde 14 dager på dette, og da har jeg ikke heklet hver dag. Så veldig fornøyd med hvordan det ble. Akkurat nå har ikke teppet noen eier, så får vi se hva som skjer, hvem av mine vakre venninner eller kompiser som får baby :) Teppet er silkemykt og varmt, tynger litt, men ikke for mye. Så tror dette blir ett veldig godt vognteppe, eller koseteppe. Jeg kunne gjerne hatt det på beina mine hele tiden, for var bare kjempe deilig!

Så dette var mitt første forsøk på babyteppe!

4 comments:

 1. Kjempefint teppe, Linn! :) Legger meg til som følger jeg :) Klem fra Hege/Kokosbollerina :)

  ReplyDelete
 2. Kjempe fint! Jeg kan bare hekle ruter å er sååå fornøyd med det...hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er ikke bare bare med ruter, man kan lage masse :D Og hvem liker ikke tepper?!

   Delete